top of page

Tanfolyamainkhoz folyamatosan lehet csatlakozni

Ovis Táncok

Az olyan jellemző gyermeki mozgások, mint dobbantás, menetelés, ugrások, indián-szökkenés és a futás-megállás a megalapozó mechanikái a későbbi tánctudásnak.

Népszerű gyerekzenék segítségével ösztönözzük a gyerekeket a rendszeres és egészséges mozgásra, miközben segítünk nekik közösségbe illeszkedni is.

West Coast Swing

Ez az Észak-Amerikai társastánc a Lindy Hop-ból ered.

Az úgynevezett "Távolodás-Közeledés" mechanikájára épül, miközben a "leader" és a "follower" (Vezető-Követő) szerepei végig tisztán lekövethetőek és gyakran váltakoznak is.

Jellemzően egy improvizatív táncstílus, mégis nagyon könnyen elsajátítható alapmozdulatai és elképesztően széles zenei kategóriái miatt az egyik legnagyobb és legkeresettebb táncőrület.

Argentín tangó

Azonkívül, hogy egy zenei műfaj, a hozzá szorosan kapcsolódó társastánc tette igazán népszerűvé.

A 19.-ik század végén Buenos Aires-ből indult hódító útjára és mára már újszerű, valamint modern táncelemekkel bővült.

Hiába művészeti szinten meglehetősen virtuóz, de belépőszinten könnyen és gyorsan elsajátítható.

Esküvői Táncoktatás

Ez a rövid idő alatt betanulható speciális táncforma felfedi és mélyebb belelátást enged az ifjú pár közötti kapcsolatba.

Természetesen szabadon választott zenére és rugalmas táncstílusokban válogatva, oktatóink segítségével látványosan fejezhetik ki a vőlegény és a mennyasszony közötti egységet.

Latin versenytáncok

Ezek az erotikus töltetű, intim társastáncok jellemzően sok csípőmozdulatot, hosszú és megnyújtott kéz- és lábvonalakat használnak.

Gyakran nemzetközi Latin-Amerikai táncoknak aposztrofálják és komplett versenyszabályzattal működik világszerte számos tánc-világszervezet égisze alatt.

Jellemzően 5 táncot tartalmaz ez a kategória:

Szamba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive

Bachata

A bachata egy tánczenei stílus, amely a Dominikai Köztársasából, az úgynevezett városi folklórból származik. A boleró és a merengue öröksége. A tánc alapja egyszerű lépések sorozata, előre és hátra, illetve jobbra és balra mozgunk. A bachatának az évek során sokféle stílusa és táncformája alakult ki. Kezdetben a hagyományos (vagy dominikai stílus) a rövidebb, gyorsabb lépések jellemezték, és a pár nem táncolt olyan közel egymáshoz, így sokat számított a láb- és csípőmozgás. A bachata az érzékiség és a csábítás tánca a tangóhoz és kizombához hasonlóan. Könnyedén és gyorsan elsajátítható, rövid idő alatt magabiztosan táncolható szólóban és párban egyaránt. 

Lady Latin Style

Ha már próbáltad a Salsát vagy a Bachatát vagy esetleg egyéb Latin-Amerikai táncokat korábban, akkor biztos hallottad az úgynevezett Lady Style kifejezést.

Tapasztalt oktatónk segítségével elegáns és szofisztikált mozdulatokat tanulhat, amelyek növelik esztétikai megjelenését a parkettán és önbizalmat is szerezhet további tánctanulmányaihoz is.

Standard Bálteremi táncok

Ezek olyan Európai társastáncok, amelyeket társasági és kompetitív szinten is űznek világszerte most már több mint egy évszázada.

Színházakban, színpadokon, népszerű filmeken és tévéműsorokon keresztül utat talál minden nemzedékhez.

Jellemzően 5 táncot tartalmaz ez a kategória:

Nemzetközi Angol-keringő, nemzetközi Tango, Bécsi-keringő, Slowfox és Quickstep.

Férfi szóló tánc

Ha nem volt lehetőséged táncot tanulni férfiként, ha problémát okoz egy társaságban a minimális tánctudás hiánya, itt a lehetőség hogy ezt pótold. A ZG DANCE TÁNC KOMPLEXUM kifejezetten olyan férfiaknak indít kezdő tánc tanfolyamot, akiknek erre eddig nem volt lehetősége. 

Ha szeretnéd meglepni párodat, vagy egyszerűen csak egy buliban szeretnél jó benyomást kelteni, itt a remek alkalom, hogy megtanulj néhány tánclépést, vagy fejleszd meglévő tudásodat. 

A tánc önbizalmat ad, segít a nőkkel való kapcsolatteremtésben, erősíti kisugárzásodat.

bottom of page