top of page

Gede Andrea

Alapító, edző

A ZG Dance Family női edzője, pedagógusa, a társaság női táncosainak és gyermekcsoportjai fejlődésének zászlóvivője.

5 évesen kezdte táncos pályafutását, mára pedig mind a táncparketten, mind az oktatás terén ragyogó példaképként jár tanítványai előtt. Szabolcs és Andrea immár 7 éves partneri kapcsolatra tekinthetnek vissza, az ebből fakadó összhang és együttműködés tükröződik tanítási módszereiken is.


Andrea női edzőként, pedagógusként a társaság női energiáinak és finomságának megtestesítője. Személyes odaadása és szakértelme révén különleges módon képes átadni a mozdulatok eleganciáját, miközben türelmes és szisztematikus oktatási módszereivel biztosítja a tanulási folyamat előrehaladását.

Különös figyelmet szentel a női táncosoknak, segítve őket, hogy felfedezzék és kifejezzék saját egyéniségüket a táncban és átadja nekik a páron belüli összhang megteremtésének eszközeit.


Pedagógiában való jártassága, végzettsége révén ő foglalkozik a nálunk tanuló gyermekekkel. A gyermekcsoportok számára kifejlesztett játékos és interaktív oktatási módszereivel önbizalmuk és kreativitásuk fejlesztése mellett a táncot, mint örömforrást ismerteti meg az apró táncosainkkal.


Andrea segíti és inspirálja tanítványainkat, hogy felismerjék és továbbfejlesszék egyedi táncstílusukat, így megtalálva saját hangjukat a tánc világában.


Gede Andrea
bottom of page