top of page

Zilahi Szabolcs

Alapító, vezető, tulajdonos

A tánc nem csupán egy művészet, hanem egy életforma. Ennek a különleges közösségnek az alapítója, megálmodója és vezetőedzője Zilahi Szabolcs.

Utazása a tánc világában már 3 éves korában elkezdődött, gyermekkora óta otthonosan mozog a táncparketten. Az elmúlt 23 év során aktív versenyzőként nemzetközi hírnévre tett szert. Színpadi karizmája, technikai profizmusa és a művészet iránti szenvedélye a tánc világának egyik meghatározó alakjává teszik.

Nem csupán a versenyzésben találta meg hivatását, hanem tanítványai iránt elkötelezve, az elmúlt 15 év során mint edző, mentor és inspirátor is bizonyította rátermettségét, számos Országos és Magyar bajnokot nevelt ki. Szenvedélye és tapasztalata révén magas szakmai színvonalon adja át tudását és támogatja tanítványait a tánc minden területén.

Rendkívüli emberismerete által képes mindenkiben megtalálni és kibontakoztatni rejtett tehetségét, mely akár az adott személy előtt is ismeretlen és hihetetlen volt odáig.


Jelenléte mint mentor és inspirációs forrás is érződik, minden napját annak szenteli, hogy a ZG tagjait a táncosok új generációjává nevelje.

Zilahi Szabolcs
bottom of page